Η Εταιρεία

H KLS Αναπτυξιακή A.E. ιδρύθηκε το 2019 από έμπειρους επαγγελματίες με καθιερωμένη παρουσία στο χώρο της εμπορίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Εταιρεία είναι δυναμικά αναπτυσσόμενη στον κλάδο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και έχει στελεχωθεί με άτομα που έχουν εξειδίκευση στο αντικείμενο και μακρόχρονη εμπειρία.

Η εταιρεία διαθέτει μια ολοκληρωμένη μονάδα πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης στη Αττική, Λ. Συγγρού 171, Νέα Σμύρνη, Τ.Κ. 17121.

Στην KLS τηρούμε υψηλά πρότυπα επιλογής. Όλα τα μεταχειρισμένα οχήματα υποβάλλονται σε εκτεταμένο έλεγχο πριν εισαχθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας.

Η δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία (αγορά & πώληση) μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Προσφέρουμε αυτοκίνητα πολυτελή αλλά και μικρά όλων των ειδών.

Η ομάδα μας είναι άνθρωποι δημιουργικοί, δυναμικοί και δραστήριοι. Μέσα από συνεχή εκπαίδευση έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν πρώτα σαν σύμβουλοι και μετά σαν πωλητές και μηχανικοί. Με αυτόν το τρόπο χτίζουμε με τους πελάτες μας μια σχέση σταθερότητας, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας

Η οργάνωση, η μεθοδικότητα στην εργασία, η ταχύτητα και κυρίως η προσωπική επικοινωνία και η στενή συνεργασία με τον κάθε πελάτη αποτελούν την φιλοσοφία της εταιρείας.

image

Μεταχειρισμένα

Η Εταιρεία σας προσφέρει επιλογές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στις καλύτερες τιμές, και με μοναδικά προνόμια, ώστε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Έχουμε επιλογές μοντέλων με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου , αλλά και πολλές ευκαιρίες αγοράς αυτοκινήτων σχεδόν καινούργιων. Σας εγγυόμαστε την μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση με τη μέγιστη ασφάλεια σας.

image

Ανταλλαγές

Μπορείτε να έχετε την στιγμή που το θελήσετε, μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης και της εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου σας , έτσι ώστε είτε να το ανταλλάξετε σε περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την εταιρεία μας είτε να σας το αγοράσουμε χωρίς νέα αγορά από την πλευρά σας.

image

Χρηματοδότηση

Μπορούμε να σας διευκολύνουμε στην αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την συνεργασία της εταιρείας μας με τις περισσότερες τράπεζες και με τους καλύτερους όρους επιτοκίων.

image

Εγγύηση

Για κάθε αυτοκίνητό μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε 6μηνη γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Γιατί Εμάς

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας στο χώρο αποτελεί εγγύηση για την επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου για τις ανάγκες των πελατών μας.

Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα

Ελεγμένα με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα για μέγιστη αξιοπιστία.

Εμπειρία-Εμπιστοσύνη

Εξειδίκευση στο αντικείμενο και μακρόχρονη εμπειρία.

Γρήγορη Χρηματοδότηση

Γρήγορα και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

35+

Χρόνια Εμπειρίας

280+

Πωλήσεις

140+

Ανταλλαγές

100%

Ικανοποίηση Πελάτη

Τμήμα Πωλήσεων

ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

GARAGE