Η Εταιρεία

H KLS Αναπτυξιακή A.E. ιδρύθηκε το 2019 από έμπειρους επαγγελματίες με καθιερωμένη παρουσία στο χώρο της εμπορίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Εταιρεία είναι δυναμικά αναπτυσσόμενη στον κλάδο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και έχει στελεχωθεί με άτομα που έχουν εξειδίκευση στο αντικείμενο και μακρόχρονη εμπειρία.

Η εταιρεία διαθέτει μια ολοκληρωμένη μονάδα πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης στη Αττική, Λ. Συγγρού 171, Νέα Σμύρνη, Τ.Κ. 17121.

Στην KLS τηρούμε υψηλά πρότυπα επιλογής. Όλα τα μεταχειρισμένα οχήματα υποβάλλονται σε εκτεταμένο έλεγχο πριν εισαχθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας.

Η δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία (αγορά & πώληση) μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Προσφέρουμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όλων των τύπων και κατηγοριών.

Η ομάδα μας είναι άνθρωποι δημιουργικοί, δυναμικοί και δραστήριοι. Μέσα από συνεχή εκπαίδευση ακούν διευρύνουν και ικανοποιούν τις ανάγκες σας για την αγορά του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει . Μαζί χτίζουμε μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Η Φιλοσοφία της KLS Αναπτυξιακή Α.Ε. αλλά και των στελεχών της είναι η οργάνωση, η μεθοδική εργασία, η ταχύτητα, και η δημιουργία της προσωπικής σχέσης επικοινωνίας και συνεργασίας μαζί σας.

image

Μεταχειρισμένα

Η Εταιρεία σας προσφέρει επιλογές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στις καλύτερες τιμές, και με μοναδικά προνόμια, ώστε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Έχουμε επιλογές μοντέλων με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου , αλλά και πολλές ευκαιρίες αγοράς αυτοκινήτων σχεδόν καινούργιων. Σας εγγυόμαστε την μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση με τη μέγιστη ασφάλεια σας.

image

Ανταλλαγές

Μπορείτε να έχετε την στιγμή που το θελήσετε, μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης και την εκτίμηση αξίας του αυτοκινήτου σας, έτσι ώστε είτε να το ανταλλάξετε σε περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από εμάς είτε απλά να σας το αγοράσουμε.

image

Χρηματοδότηση

Επιλογές χρηματοδότησης. Δυνατότητα επιλογής Τραπέζης αλλά και δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω γραμματίων

image

Εγγύηση

6μηνη γραπτή εγγύηση μηχανικών μερών με δυνατότητα επέκτασης έως 12 μήνες.

Γιατί Εμάς

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας στο χώρο αποτελεί εγγύηση για την επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου για τις ανάγκες των πελατών μας.

Αξιόπιστα Μεταχειρισμένα
Επιλεγμένα Μεταχειρισμένα

Εξειδίκευση στο αντικείμενο και μακρόχρονη εμπειρία.

Αυτοκίνητα μετά απο πλήρη και σχολαστικό έλεγχο

Αξιοπιστία

Ασφάλεια στο δρόμο

Εμπειρία

Επαγγελματισμός

GARAGE